Andreas Elkjær

Andreas Elkjær

INSP! Media

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 05 Jul, 2011 22:33
Så er der spændende nyt til min blog:

INSP! Media er min nystartede virksomhed, der tilbyder medieproduktion og konsulentbistand i forbindelse med inddragelse af medier i virksomheders og foreningers arbejde.

Så ønsker du fortsat at følge min gøren og laden er det her, du skal søge!

Vi ses! • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post34

For mange sider at opdatere...

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 10 Mar, 2011 23:11
Ja, tiden går og Facebook sluger det meste af den del, der er afsat til at holde folk up to date med mit arbejde og mine gøremål. Sådan må det være. Der vil formentlig gå længere tid imellem opdateringerne herinde, så jeg kan varmt anbefale dig at følge min Facebook-profil hvis du er interesseret i at se hvad der rører sig omkring mig.

Men kan da lige kaste en række spændende links:

INSP! - et kommende kreativt forum for alle

Bandakademiet - min arbejdsplads med de fede initiativer for rytmiske musikere

Music2Business - et af initiativerne under Bandakademiet

MixTape - bandet der leverer festmusikken til alle de fede fester


 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post33

Godt nytår!

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 03 Jan, 2011 11:02

Så kom vi hopla ind i 2011!

I mellemtiden er der sket en del for undertegnede. Ikke mindst er arbejdet i Roskilde Kommune blevet til en halvårlig aftale om ikke mindre end 3 projekter

- Bandakademiet er min nye legeplads. Benhård talentudvikling af rytmiske musikere. Min opgave bliver at projektlede Bandakademiets projekter i 2011 og administrere vores Facebook-side

- Unge i Roskilde skal have en anderledes måde at udtrykke sig på. I samarbejde med klubberne stabler jeg et filmprojekt på benene og håber at fange unge, der har noget på hjerte, men mangler en måde at få det ud.

- I Kulturafdelingen fortsætter jeg mit arbejde som kulturkonsulent, bl.a. med sociale medier, levende billeder og grafiske opgaver som mit område. Vores Facebook-side får løbende flere followers, og der skal skrues op for nyhedsstrømmen i det nye år.

En lille opsamling af sidste års sidste aktiviteter:

Jeg var i Slagelse på min første opgave med Bandakademiet, da der blev afholdt AuditionDays i Slagelse. 4 bands fik 25 minutter hver på scenen, hvorefter et panel af musikkyndige, wizards i sceneoptræden og en producer gav 15 minutters pep-talk til de unge talenter. Jeg tog billeder og samlede op på de guldkorn, panelet gav de måbende musikere.

Roskilde Kommune har fået en ny ventetone. Vores bykomponist Frederik Thaae mødte videren af konkurrencen, der ved en lille ceremoni fik overrækt en festivalbillet. Jeg stod for koordineringen af arrangementet og fangede et par billeder til vores hjemmeside. Dagbladet kom også forbi, så medieomtalen fik vi også.

Vi ses i det nye år!

smiley Andreas

 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post32

Ventetone på EkstraBladet Online!

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 09 Nov, 2010 14:06
Vores lille afstemningskonkurrence om en ny ventetone til Roskilde Kommunes telefonsystem har fundet vej til nationalpressen: Ekstra Bladet har omtalt konkurrencen, sammen med Sjællandske Medier

Jeg har stået for foto af Roskildes bykomponist og afstemningsmodulet på afstemningssiden • Comments(2)//www.andreaselkjaer.dk/#post30

RoskildeFilm på Facebook!

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 29 Oct, 2010 09:45
Så er RoskildeFilm oprettet som "side" på Facebook!

Vi håber at kunne samle en masse unge i Roskilde og omegn med lyst til at lave film!

Spred budskabet:
 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post29

Kongefilm omtalt i Dagbladet

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 19 Oct, 2010 15:08
Der var omtale af Kongefilm i Dagbladet i går, mandag d. 18.


"Festivalen Konge for en dag satte efterårsferien i gang, og en af mulighederne var at skrive, spille og redigere sin helt egen film. Det kan måske blive startskuddet til en filmskole for børn"

"...Idémanden bag er Andreas Brandrup Elkjær, kulturmedarbejder i Roskilde Kommune og uddannet i filmvidenskab. Han håber, at Roskilde kan blive lige så god til at stimulere interessen for filmkunst blandt børn og unge, som det er tilfældet med musikken..."

 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post28

Kongefilm - en succes!

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 18 Oct, 2010 15:20

Til Konge for en dag blev mit pilotprojekt "Kongefilm" en stor succes. Det blev til 7 små film med 14-16 børn, der kastede sig over manuskriptskrivning, kostumer og ind i filmstudiet. Museet for Samtidskunst lagde lokaler og udstyr til - og der er grundlag for et stort samarbejde!

 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post25

Gode nyheder...

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 24 Sep, 2010 09:10
Det var da en dejlig gruppe! Verdens bedste nyheder sætter fokus på de positive frem for de negative historier om ulandshjælpens betydning.

http://www.facebook.com/VerdensBedsteNyheder

 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post23

Min Kilde går online!

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 17 Sep, 2010 15:47

Så kom jeg igennem arbejdet med Min Kilde-videoen! smiley

Resultatet er nu at finde på kommunens hjemmeside

 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post22

Roskilde Kultur manglede en Facebook - det gør de ikke mere!

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 04 Sep, 2010 19:58
I forbindelse med arbejdet med IMAGES har jeg fået til opgave at lave en Facebook-side om Roskilde-delen af festivalen. -Men det viste sig, at hele Kultur & Idrætsafdelingen slet ikke har en Facebookprofil at lave en underside under!

-Så den er nu oprettet, og er allerede godt på vej mod de 100 venner (vi har da lidt over 50 nu, så....) smiley

Kom frisk ind og deltag i festen her: www.facebook.com/roskildekultur • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post20

Roskilde-program online

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 01 Sep, 2010 15:45
Så har jeg lagt Roskilde-programmet for IMAGES-festivalen online:

Det ligger her

Jeg er i fuld gang med at opdatere med links til de enkelte arrangementer... Kommentarer og rettelser modtages med kyshånd! smiley

 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post19

Så går det løs!

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 01 Sep, 2010 13:12
Så er IMAGES-festivalen i gang. Jeg var til åbningen som - af alle steder - blev afholdt i Skørping (et sted lidt syd for Aalborg!!).

Jeg tog billeder til arrangementet, og Anne Gadeberg fra online-magasinet Geiger spurgte, om hun kunne bruge nogle af dem til en artikel. Det kunne hun jo godt, så her har I artiklen

 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post18

PARADISE - et besøg værd

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 24 Aug, 2010 22:39


I forbindelse med IMAGES-festivalen er jeg blevet kunstnerisk-teknisk involveret i installationen PARADISE, der kan opleves i cafeen uden for Charlottenborg den 3.-5. september og på Cafe Vivaldi i Roskilde den 9.-11. september.

Projektet er et samarbejde mellem den danske instruktør Ditte Maria Bjerg, den filippinske filmdokumentarist Khavn de la Cruz og hans landsmand, lyddesigneren Tad Ermitano. Jeg assisterer Tad i lyddesignet til de to cafeer, der i disse dage vil blive omdannet til paradis med filippinske au-pair-piger som tjenere. Derudover fungerer jeg som teknisk ansvarlig for Roskilde-delen af installationen.

Emnet er 'care-drain', et højaktuelt samfundproblem i Filippinerne, og denne performance vil helt sikkert være et besøg værd.

Se Tad's blog, hvor Danmark beskrives mens han er på besøg i disse måneder.

Se IMAGES-programmet om PARADISE.

Se Roskilde-programmet om hele IMAGES-festivalens program i Roskilde.

 • Comments(1)//www.andreaselkjaer.dk/#post17

IMAGES i Roskilde Avis

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 17 Aug, 2010 10:48

IMAGES-festivalen kommer til Roskilde den 9.-12. september, og vi er i fuld gang med at promovere arrangementet med annoncer i lokalavisen, plakater og Roskilde-programmer. Jeg har været layouter på meget af dette materiale.
 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post16

Tilbage på pinden - Min Kilde og PARADISE på tapetet

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 26 Jul, 2010 14:53

Efter en dejlig og velfortjent sommerferie er jeg tilbage på pinden. Umiddelbart står to projekter for døren:

Roskilde Kommune har lanceret portalen Min Kilde, der samler personlige oplysninger om bibliotekslån, kommunikation med daginstitutioner og sundhedspleje, kulturkalenderen og meget mere. Jeg skal i den kommende uge gennemføre optagelserne til en "markedsføringsvideo" rettet imod kommunens børnefamilier, som vil få stor gavn af Min Kilde.

Kulturfestivalen MY WORLD IMAGES løber af stablen i Roskilde fra 9.-12. september, og jeg skal assistere som kunstnerisk/teknisk hjælper under udviklingen og opførelsen af PARADISE - en performance af bl.a. Ditte Maria Bjerg som finder sted på Stændertorvet i Roskilde den 9.-11. september.

 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post15

CO2 E-RACE i Roskilde

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 28 Jun, 2010 15:36

Roskilde emmer af festival. Men for de børnefamilier der ikke har lyst eller mulighed for at slæbe deres unger ud til det støvede kulturbrag leverer Roskilde Kommune sammen med Mr. Green, Karmakanonen og hele Roskilde erhvervsliv et børnevenligt arrangement på biblioteket og Stændertorvet på søndag den 4. juli.

På Biblioteket vil klimaklovne inddrage børnene i at skabe en positiv, miljøvenlig energi, der senere på dagen skal sende omkring 25 elbiler rundt i Roskilde. De tegner på den måde et CO2-tegn, som vises live på byens butiksskærme og på storskærmene ved Orange scene på festivalen. På Stændertorvet bliver der en masse underholdning og information om elbilerne, og bilerne ender på Odeon-scenen på festivalen.

Se hele programmet her:

 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post14

4 stjerner i Berlingske

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 04 Jun, 2010 11:39

Berlingskes filmanmelder Ebbe Iversen giver aftenens SneakBar 4 ud af 6 stjerner og omtaler filmene med ordene "Vrede og jalousi er blandt temaerne i fire stærke danske kortfilm i månedens SneakBar"

Læs hele anmeldelsen her

 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post11

Lyddesign til De Glade Sømænd

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 27 May, 2010 12:50

Så er dokumentarfilmen "A.k.a. Sømand" om De Glade Sømænd på trapperne! Jeg har stået for lydefterarbejdet på dokumentarfilmen af Sidsel Siersted. Hun har fulgt De Glade Sømænd over en længere periode, og filmen udkommer i en CD+DVD-udgivelse, sammen med deres kommende album, "Havnens fristelser" den 7. juni 2010.

Glæd jer!

 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post10

Cannes-vinder fra Filmværkstedet!

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 21 May, 2010 13:13

Det er netop blevet offentliggjort at kortfilmen BERIK har vundet prisen for bedste kortfilm i Cannes 2010! BERIK af Daniel Borgman er støttet af Filmværkstedet, så jeg har fluks opdateret Filmværkstedets hjemmeside med et billede fra filmen.

 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post9

SneakBar-trailer

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 20 May, 2010 14:03

Så er traileren til SneakBar Juni også lanceret!

 • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post8
Next »