Andreas Elkjær

Andreas Elkjær

Kultur, kultur, kultur

CVPosted by Andreas Elkjær 15 Jun, 2010 15:16

Efter en hæsblæsende start i Roskilde Kommunes Kulturafdeling med hæftig networking er jeg kommet i gang med projekterne.

Mit hovedprojekt er at skabe et filmmiljø i Roskilde. Med bydelen Musicon har Roskilde skabt et kulturelt forum for musikere, billedkunstnere, dansere og skatere, men de levende billeder mangler! Derfor er det oplagt, at danne et filmværksted hvor unge kan mødes og afprøve deres talent inden for filmens verden.

Den nye borgerservice i Roskilde - MinKilde.dk - skal promoveres i forbindelse med den nye digitale signatur, der kommer til juli. Herigennem kan borgerne få alle oplysninger der har med kommunen at gøre samlet på ét sted - kommunikation med daginstitutionerne, skolen, bibliotekerne osv. Jeg skal i den forbindelse tilrettelægge og producere en web-video til markedsføring af portalen.

Roskilde Bibliotek og Kulturafdelingen kører sammen en Kulturbus der leverer kulturoplevelser til bl.a. institutioner, skoler, biblioteker og foreninger i Roskilde. For at gøre opmærksom på bussens fortræffeligheder skal jeg producere en video der kan udsendes til kommunens skoler og daginstitutioner.

Endelig er jeg indvolveret i afviklingen af MY WORLD IMAGES 2010 i Roskilde, som løber af stablen fra den 6.-12. september.

  • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post13