Andreas Elkjær

Andreas Elkjær

Godt nytår!

Links - referencerPosted by Andreas Elkjær 03 Jan, 2011 11:02

Så kom vi hopla ind i 2011!

I mellemtiden er der sket en del for undertegnede. Ikke mindst er arbejdet i Roskilde Kommune blevet til en halvårlig aftale om ikke mindre end 3 projekter

- Bandakademiet er min nye legeplads. Benhård talentudvikling af rytmiske musikere. Min opgave bliver at projektlede Bandakademiets projekter i 2011 og administrere vores Facebook-side

- Unge i Roskilde skal have en anderledes måde at udtrykke sig på. I samarbejde med klubberne stabler jeg et filmprojekt på benene og håber at fange unge, der har noget på hjerte, men mangler en måde at få det ud.

- I Kulturafdelingen fortsætter jeg mit arbejde som kulturkonsulent, bl.a. med sociale medier, levende billeder og grafiske opgaver som mit område. Vores Facebook-side får løbende flere followers, og der skal skrues op for nyhedsstrømmen i det nye år.

En lille opsamling af sidste års sidste aktiviteter:

Jeg var i Slagelse på min første opgave med Bandakademiet, da der blev afholdt AuditionDays i Slagelse. 4 bands fik 25 minutter hver på scenen, hvorefter et panel af musikkyndige, wizards i sceneoptræden og en producer gav 15 minutters pep-talk til de unge talenter. Jeg tog billeder og samlede op på de guldkorn, panelet gav de måbende musikere.

Roskilde Kommune har fået en ny ventetone. Vores bykomponist Frederik Thaae mødte videren af konkurrencen, der ved en lille ceremoni fik overrækt en festivalbillet. Jeg stod for koordineringen af arrangementet og fangede et par billeder til vores hjemmeside. Dagbladet kom også forbi, så medieomtalen fik vi også.

Vi ses i det nye år!

smiley Andreas

  • Comments(0)//www.andreaselkjaer.dk/#post32